Tuesday, July 17, 2012

Datang kembali

* Ku akui kegilaanku terhadap drama Korea dan Korean actor datang kembali..hehe..dulu time2 diploma dulu minat gak la siap beli dvd dan time tu aku ade la suke dua tiga orang actor kan..tapi da lama tu takde da minat sangat..so tinggal la pastu tengok budak2 remaja duk tergila-gilakan k-pop tu aku rasa tak leh blah la sebab semua cam gaya gay dan agak tak berapa nak macho la tengok dorang menari, pakaian dorang dan make up cam ntah pape je..memang aku kutuk habis-habisan la..hehe..my dongsaeng, jangan marah ye..hehe..adik2 aku yang dua orang tu sume duk minat siap download lagu dengar lagu dorang kan..aku buat tataw je la sebab memang tak suka!!*

*Tapi its happened last month, my friend came to my house and she copied korean tv drama called Running Man..i asked her what kind of show Runing Man is coz my sister keep talk about it, my friend, Ayieq also talk about it so i curious about it and she just copied the show to my external hard disk and one day, i got time and i try watch it, and surprisingly I liked it..!! it's so funny and kinda fresh concept of variety show...plus there was a flower boy Song Joongki in that show and he is so cute and good to watch..i tell you, it's so addictive until now, every day i will watch one or more episodes of running man but a little bit unhappy because Song Joongki is no longer in the show..yea..he is busy shooting and filming so i just download all his dramas and movies lah so that i see his cute face everyday..hehe :p*

* Yea..can you see how kegilaan tu datang balik pada aku? untuk sebulan lebih ni da lama aku tak nonton tv dan aku asyik duk dalam bilik je after office hour just being in my room and watching running man..haha..i don't know whether to thanks or blame my friend for dragging me to the running man fever..haha :p*